Brasserie Méprise

’s-Hertogenbosch biedt de bezoeker op culinair gebied bijzondere ervaringen. Wie eens heerlijk wil genieten, moet zeker eens een bezoek brengen aan Brasserie Méprise. Om hier te komen, ga je vanaf de Bossche markt de Vughterstraat in en even later naar rechts. Je bent nu in de Snellestraat, een niet al te breed maar wel leuk en gezellig straatje. Aan de linkerkant zie je een prachtig en karakteristiek pand, waarin Brasserie Méprise is gevestigd.

Welkom

De gezellige inrichting van Brasserie Méprise maakt, dat je je meteen welkom voelt, als je binnenkomt. Beneden is er ruimte om van lunch of diner te genieten, in de bovenzaal kun je eventueel met groepen terecht. Door de prachtige oude ramen heb je een mooi uitzicht op de Snellestraat of het Begijnstraatje.

Heerlijk eten

Je komt natuurlijk niet alleen voor het mooie uitzicht naar Méprise, maar om te genieten van culinaire hoogtepuntjes. Je zit helemaal goed. Op de kaart zijn allerlei heerlijke gerechten te vinden. Als je niet goed kunt kiezen, neem dan eens een van de verrassingsmenu’s. Je kunt kiezen uit een drie- en een viergangen variant. De chef weet een schitterende combinatie van spijzen voor te schotelen, prachtig op elkaar afgestemd.

Genieten

Lekker uit eten gaan is een avondje uit. Je wilt kunnen genieten van gezelligheid, van vriendelijke mensen en je wilt culinair verwend worden. Een bezoek aan Brasserie Méprise, dat is dat alles en nog veel meer, het is genieten!

Afbeelding: Youropi.com

Plaats een reactie