Fabuleux: verrassende Franse gerechten

In een historisch pand in de Verwersstraat in Den Bosch is Restaurant Fabuleux te vinden. Dit Frans geori├źnteerde restaurant is gespecialiseerd in klassieke gerechten met een verrassend tintje, gemaakt van verse kwaliteitsproducten.

Menukaart
Op de menukaart zijn diverse Franse gerechten te vinden, passend bij de verschillende seizoenen. Naast deze gerechten is het mogelijk om te kiezen voor een vijftal verrassingsmenu’s met bijpassende wijnen. Van tevoren kun je hierbij doorgeven waar je wel of niet van houdt. Ook wanneer je specifieke dieetwensen hebt, kun je hier goed terecht. Bij Fabuleux kun je namelijk vegetarische, suikervrije, glutenvrije en lactosevrije gerechten krijgen. Het restaurant kent tevens een uitgebreide wijnkaart.

Sfeer
Restaurant Fabuleux is opgedeeld in twee aparte ruimtes. De voorste ruimte is modern en strak ingericht met een bar, hoge banken en een speciale wijnkast. De achterste ruimte heeft een haardvuur en voelt meer aan als een gezellige huiskamer. Vanuit de achterste ruimte heb je vanaf je tafel zicht op de deels open keuken in het midden van het restaurant.

Openingstijden
Restaurant Fabuleux is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 18.00. Daarnaast kun je er op donderdag en vrijdag vanaf 12.00 uur terecht voor een heerlijke lunch. Meer informatie kun je vinden op de website van Fabuleux.