Italiaans eten bij Restaurant Bruschetta

Wanneer je een trip naar Den Bosch boekt, of je bent een dagje wezen shoppen, dan is het zeker de moeite waard om lekker uit eten te gaan. Ben je een liefhebber van Italiaans eten? Dan kun je uitstekend terecht bij Restaurant Bruschetta. Je kunt in dit restaurant diverse Italiaanse gerechten uitproberen.

In dit Italiaanse restaurant zijn binnen 38 zitplaatsen te vinden en 20 zitplaatsen buiten. Totaal kunnen er dus 58 mensen bediend worden. Binnen is er een huiselijke sfeer te vinden, terwijl buiten vooral gezelligheid centraal staat. Je hebt een prachtig uitzicht op de gezellige winkelstraat vanaf het terras.

Kenmerken van Restaurant Bruschetta

Er zijn een aantal bijzondere kenmerken op te noemen van Restaurant Bruschetta. Puurheid, eenvoud en kwaliteit staan volop centraal bij dit restaurant. Gerechten worden in kleine porties geserveerd zodat je voldoende mogelijkheid hebt om diverse gerechten uit te proberen. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een heerlijke wijn. Er kan gekozen worden voor diverse luxe wijnen, maar ook een huiswijn is hier verkrijgbaar.

Restaurant Bruschetta is ook te reserveren voor bijzondere gelegenheden zoals feesten, jubilea en bruiloften. Er zijn zelfs speciale menu’s samen te stellen. Wanneer je eenmaal gegeten hebt bij Restaurant Bruschetta, dan is de kans heel groot dat je ook een volgende keer weer terug keert.

Waar kan ik Restaurant Bruschetta vinden?

Wanneer je wilt eten in de gezelligste straat van Den Bosch, dan is het zeker aan te raden een bezoekje te brengen aan Restaurant Bruschetta. Restaurant Bruschetta is te vinden aan de Korte Putstraat 7a in Den Bosch. Het restaurant is geopend vanaf 17:00 uur en de keuken is open tot 22:00 uur. Het is verstandig om vooraf een plaatsje te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.