ShiSha: Smaakmakend Marokkaans

Als je heerlijk uit eten wilt, is de Marokkaanse keuken vast niet het eerste waar je aan denkt. Maar deze keuken biedt wel voor ieder wat wils. De Marokkaanse keuken kenmerkt zich vooral door het gebruik van vele verschillende soorten kruiden. Groenten en sauzen zijn de belangrijkste elementen van een Marokkaans gerecht.

ShiSha
In Den Bosch vind je het Tunesisch-Marokkaanse restaurant ShiSha, dit is gevestigd in de Orthenstraat. ShiSha heeft een zeer uitgebreide kaart met daarop vele authentieke Marokkaanse en Tunesische gerechten. Maar als je nu geen idee hebt wat je wilt, kun je ook kiezen voor een verrassingsmenu (met 4 of 5 gangen). Of je nu gaat voor vlees of vis, of toch liever vegetarisch eet, bij ShiSha heb je altijd een ruime keuze. En door het gebruik van heerlijke, verse (halal) ingrediënten en het combineren van diverse kruiden, is het eten erg smaakvol.

Kinderen
Ook samen met je kroost kun je goed terecht bij ShiSha. Het restaurant heeft een 3-gangen-kindermenu opgenomen in hun kaart en bovendien zijn er kinderstoelen aanwezig. Maar als je bang bent dat je kinderen niet zo lang stil kunnen zitten, kun je bij ShiSha de heerlijke gerechten ook afhalen.

Sfeer
Als je uit eten gaat, is het eten natuurlijk een heel belangrijk onderdeel, maar daarnaast is het ook echt een avondje uit. En dan wil je natuurlijk optimaal genieten! Bij ShiSha ben je daar zeker voor aan het goede adres, want met de prachtige sfeer die ze hebben gecreëerd in hun restaurant, waan je je in Noord-Afrika.

Wil je een keer iets anders dan anders, dan is ShiSha een enorme aanrader.
Smakelijk eten! Of zoals ze het in Marokko zeggen: Shahia taiba!

Restaurant ShiSha
Orthenstraat 356
5211 SX Den Bosch
www.restaurantshisha.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m zondag
17:00 – 23:00u.